T’esperem a la Festa Major de Sants 2017 amb els nostres tallers infantils de primers auxilis

Un any més, estarem a la Festa Major de Sants, el nostre barri, amb els nostres tallers infantils de primers auxilis. Ens trobareu el dilluns 21 d’agost al Parc de l’Espanya Industrial de 10 a 13.00 hores.

Nocions bàsiques de primers auxilis per a infants

L’objectiu dels nostres tallers és donar a conèixer als infants nocions bàsiques de primers auxilis, com ara:

  • la prevenció davant possibles accidents
  • com donar l’avís a l’1-1-2 en cas d’emergència
  • l’inici al suport vital bàsic (com actuar en front d’una víctima inconscient i l’activació dels recursos)
  • i la reanimació cardiopulmonar bàsica.

Taller de desobstrucció de les vies aèries dirigits a mares i pares

Donada la creixent petició per part dels pares i mares, enguany farem també el nostre taller de desobstrucció de les vies aèries en infants en els quals expliquem com cal actuar en cas d’ennuegament en nadons i nens.

Així mateix, entregarem a tots els adults unes targetes d’emergències amb dades clau sobre com actuar en cas de ferides, traumatismes, hemorràgies o parada cardiorespiratòria, recordant sempre que cal trucar al 112.

Vídeo-conte de com contactar amb el 112

Aprofitant que entren a veure l’ambulància per dins, els nens podran veure un vídeo-conte on els expliquem una manera molt fàcil de recordar el telèfon d’emergència. Només cal mirar-se la cara i dir: tinc 1 nas, 1 boca i 2 ulls; per tant, el telèfon d’emergències és el 112! Un cop vist el vídeo i participat activament en el taller, els nens i nenes rebran un diploma personalitzat.

Així doncs, t’esperem el 21 d’agost al Parc de l’Espanya Industrial a partir de les 10 hores. Podràs veure les fotos dels tallers al nostre Facebook. Fins aviat!

festa major sants 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>