Gran participació en els nostres tallers infantils de primers auxilis a Sants

Un any més, donem les gràcies a tots els pares i mares, nens i nenes, avis i àvies, que van participar en els nostres tallers infantils de primers auxilis que organitzem amb motiu de la Festa Major de Sants, el nostre barri.

Com molts ja sabeu, l’objectiu dels nostres tallers és donar a conèixer als infants nocions bàsiques de primers auxilis, com ara la prevenció davant possibles accidents, com donar l’avís a l’1-1-2 en cas d’emergència, l’inici al suport vital bàsic (com actuar en front d’una víctima inconscient i l’activació dels recursos), i la reanimació cardiopulmonar bàsica.

tallers primers auxilis per a nens d'ambulàncies catalunya

Com a novetats, enguany vam donar als adults unes targetes d’emergències amb dades clau sobre com actuar en cas de ferides, traumatismes, hemorràgies o parada cardiorespiratòria, recordant sempre que cal trucar al 112.

tarjetas-emergencias-ambulancies-catalunya

I per als petits, vam preparar un vídeo-conte on explicàvem que, per recordar el número que cal trucar en cas d’emergència, només cal mirar-se la cara i recordar: tens 1 nas, 1 boca i 2 ulls; per tant, el telèfon d’emergències és el 112! Un cop vist el vídeo i participat activament en el taller, els nens i nenes rebien un diploma personalitzat.

tallers de primers auxilis per a nens d'ambulàncies catalunya

Com cada any, els pares i avis van mostrar moltíssim interès en el nostre taller sobre desobstrucció de les vies aèries en infants en els quals expliquem com cal actuar en cas d’ennuegament en nadons i nens.

Novament, gràcies a tots pel vostre interès i participació! Podeu veure les fotos de la jornada en el nostre Facebook. Fins l’any vinent!

Si t’ha interessat aquest post, et recomanem que llegeixis aquests consells de primers auxilis per als avis que tenen cura dels seus néts a l’estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>