Ambulàncies Catalunya

Ambulàncies Catalunya presta serveis en el sector del transport sanitari de Barcelona des de fa més de 30 anys. La cooperativa actua en tres àmbits principals: el transport sanitari no urgent (trasllat col·lectiu, ingressos i altes i trasllats interhospitalaris), serveis preventius per a qualsevol tipus d’esdeveniments i trasllats sanitaris nacionals i internacionals.

El nostre objectiu és garantir el benestar dels usuaris en el trasllat sanitari i, amb aquesta fita, posem els mitjans per satisfer la qualitat del servei. La innovació tecnològica, la prevenció i la seguretat, formen part tant de l’empresa com del tarannà del nostre equip.

Els nostres recursos al teu servei

Servicios de Transporte Sanitario

Central de coordinació

Dotada dels últims avenços tecnològics, la nostra cooperativa aposta per la innovació. Operem amb l’aplicació informàtica líder al mercat espanyol en gestió d’ambulàncies, a la qual hi hem integrat un sistema de comunicació de dades via GPRS, que ens permet saber en tot moment on es localitzen els nostres vehicles, que a la vegada ens permet preveure incidents i actuar amb immediatesa.

Servicios de Transporte Sanitario

Flota

Comptem amb més de 40 vehicles equipats amb l’última tecnologia. L’adquisició de nous vehicles i la constant millora de l’equipament dels mateixos permet respondre a qualsevol necessitat.

Servicios de Transporte Sanitario

Servei de revisió i manteniment del parc mòbil

Disposem d’un servei propi de manteniment de la nostra flota automobilística, que de forma ràpida i professional assegura la total disponibilitat dels nostres vehicles.

Servicios de Transporte Sanitario

Servei d’atenció al client i gestió comercial

El nostre departament d’atenció al client, així com el departament comercial s’encarrega d’assessorar i d’oferir sempre un servei adaptat i personalitzat als nostres clients, tenint en compte sempre els valors del respecte i la confiança.

Servicios de Transporte Sanitario

Centre de formació

Apostem per una formació continuada dels nostres professionals. Garantim així un grau de coneixement elevat, tant de la tecnologia utilitzada com de la normativa sectorial.

Servicios de Transporte Sanitario

Àrea de gestió mediambiental

Preocupats per respectar el Medi Ambient, disposem d’un àrea específica encarregada de prevenir i vetllar per l’acompliment de totes les mesures legals i medioambientals.

donació ambulàncies

Accions humanitàries

Treballem per un món més solidari i amb igualtat de condicions per a tothom. A Ambulàncies Catalunya volem aportar el nostre gra de sorra, col·laborant amb les comunitats més necessitades a través de donacions d'ambulàncies i equipament mèdic. llegir més

blog

certificacions

  • certificacio ISO 9001
  • certificacio UNE 179002
  • certificacio FSC
  • Certificacio W3C XHTML 1.0 Transicional