Bona Diada a tots!

Demà és un dia especial per Catalunya, i amb motiu de la gran manifestació prevista volem compartir una sèrie de consells sobre seguretat que han fet públics l’Ajuntament de Barcelona i el Servei Català del Trànsit:

– L’afluència prevista a la ciutat de Barcelona és enorme (a més de l’arribada massiva d’autocars d’arreu Catalunya), i, segons el Servei Català de Trànsit (SCT), s’estima que prop d’uns 500.000 vehicles es mobilitzaran des de l’àrea metropolitana de Barcelona. Davant l’elevada mobilitat que es registrarà arreu de la xarxa viària catalana, l’SCT, en col·laboració amb la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, ha establert un dispositiu especial de trànsit que finalitzarà a les 24.00 h del dimarts 11.

– L’Ajuntament de Barcelona ha recomanat als ciutadans que assisteixin a les manifestacions de la Diada que ho facin a peu i evitin les estacions de metro del centre i s’utilitzin com a alternativa les de Diagonal (L3 i L5), Universitat (L1 i L2), Girona (L4) i Liceu (L3).

Als qui arribin en cotxe es recomana que aparquin als voltants de les Corts –Zona Universitària i entorn del Camp Nou–, la Fira Gran Via –L’Hospitalet de Llobregat i Zona Franca–, el Fòrum o l’avinguda Litoral.

Es confirma el bon temps de cara a la Diada, i es preveu una manifestació pacífica i respectuosa. De part de l’equip d’Ambulàncies Catalunya, molta seguretat en carretera i a l’hora de caminar per la ciutat, i molt bona Diada!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *